8 Kasım 2008 Cumartesi

FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜ

Türkiye’de, Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı, başarılı ve ilkse bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur.

Esnafın yüzü güler, parakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar meyhaneler fuldur.

Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz...

İSLAM ÇUPİ

3 yorum:

Adsız dedi ki...

tevfik bey bu yazıyı yayınlamanıza çok şaşırdım..koskoca türkiye cumhuriyetinin mutluluğunu refahını ekonomik şartlarını fenerbahçeye indirgeyecek kadar dar kalıplı bir yazıyı buraya aktarmışsınız...belliki islam çupi o yazıyı yazarken kendinde değildi..ya akşamdan kalmaydı yada birilerine aragazı vermekle meşguldü...yazık aynaya bakıp kendi kendine ben en büyüğüm biz bir numarayız biz cumhuriyetiz vs.. demenin hiçkimseye faydası olmaz...zaten fenerbahçenin başına ne geldiyse bu yalakalıklar yüzünden geldi..insan fanatik olabilir takımını çok sevebilir ama bu mantık sınırlarını zorluyorsa tehlikelidir..

Adsız dedi ki...

Esnafın yüzü güler, parakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar meyhaneler fuldur.

bu yazıda katıldığım tek nokta sazlar barlar ve meyhanelerin fenerbahçe cumhuriyeti vatandaşları ile dolu olması fikridir...:))) daha önceki yorumumda belirttiğim gibide islam çupi muhtemelen buyazıyı bir meyhane çıkışında yazmıştır:))))))))))

Tevfik ÇELİK dedi ki...

FENERBAHÇE'miz bu ülkenin her alanda ki en büyük gerçeğidir. Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasından günümüze gelene kadar ki her dönemde FENERBAHÇEMİZ, mihenk taşı ve çimento olmuştur.
Nasip olurda bizim stadımıza gelirseniz her renkten, her düşünceden insanı tek bir gerçek etrafında toplanmış olarak göreceksiniz. Bu anlatılmaz yaşanır...